Köp Webbhotell billigt

För en lyckad hemsida så är det viktigt med ett bra Webbhotell och pålitlig Webbhosting. För att göra valet av webbhotell har vi valt att ge dig 120 kr som du kan använda på alla dina köp du gör hos One.com och få otroligt mycket funktioner som du kan använda för din verksamhet.

Fördelar med detta webbhotell är att

– Du behöver inte köpa e-posthantering
– Du behöver inte oroa dig över bandbredden
– Obegränsat med utrymme för ditt inkorg
– Fokusera enbart på din verksamhet
– Lätt använd kontrollpanel

Toppmodern säkerhet för alla hostade hemsidor

Hemsidesäkerhet är ett ständigt växande bekymmer för alla! För att ta bort lite av denna oro installerar One.com automatiskt ett kostnadsfritt wildcard SSL-certifikat på varje hemsida för att skydda användarinformationen, samt erbjuda daglig säkerhetskopiering av alla filer, all e-post och alla databaser utan extra kostnad.

För att hålla din hemsida säker har vi inbyggda verktyg som dygnet runt skyddar mot skadlig kod och DDoS-attacker. Det finns även tillvalsalternativ som SiteLock Find och SiteLock Fix som genomför ytterligare kontroller och åtgärdar eventuella problem. WordPress-sidor som använder våra vanliga verktyg drar också nytta av WordPress Hälsomätare, ett tillägg som är specifikt byggt för att hålla koll på prestandan på din sida och varna för potentiella hot. Det här gör att du istället kan fokusera på att förebygga problem istället för att städa upp i röran när de väl har dykt upp.

Svindlande snabb webbhosting nära till hands

Vare sig du har ett helt nytt eller ett etablerat företag behöver du se till att din hemsida laddar snabbt. Inte nog med att besökare snabbt lämnar sidor som laddar långsamt, Google bestraffar dessutom långsamma sidor genom att ge dem lägre sökmotorrankning. Därför kan du känna dig trygg hos One.com där du får supersnabba laddningstider. Detta tack vare vår webbserveraccelerator, SSD-lagring för all data, och cashing för webbinnehåll.

Close Menu